Onze boten

PV Sportboten

De PV-sportboot is een moderne, zeer milieuvriendelijke zonneboot. Deze two-seater, cabriolet, sportboot vaart voor 100% op zonne-energie, fluisterstil, snel en zonder hinderlijke golfslag. Varen met deze boot is een sensatie en dus de ideale boot voor een middagje varen.

Dit prototype is voortgekomen uit winnende deelnemers aan de wereldberoemde Frisian Solar Challenge. Na de race in 2010 ontstond het idee om een commerciƫle versie van de succesvolle zonneboten te ontwikkelen. De echte raceboten zijn superlicht en vertonen een nogal nerveus vaargedrag. Dit prototype is de commerciƫle versie ervan; iets aangepast en daardoor geschikt voor gebruik door particulieren. Varen met dit prototype is milieuvriendelijk varen op zijn allerbest. De PV (photovoltaic)-sportboot is de boot van de toekomst!

Meridiaan 470 classic

Ruime outboard sloep, geschikt voor 8 personen, met hoog vrijboord, ideaal voor de kleine opvarenden.

Technische gegevens:

Lengte : 4.70 mt.
Breedte : 1.80 mt.
Diepgang : 0.25 mt.
Gewicht : 250 kg.
Max.vermogen: 40 pk

Standaard uitrusting:

 • RVS zeereling voor en achter
 • Stuurstand met besturing systeem en kunststof stuur
 • Rondzit
 • Kabelaring
 • Kussenset voor en achter blauw met witte bies
 • Rolbeugel t.b.v.rugleuning
 • RVS kikkers
 • Sleepogen 3x
 • Bergkisten
 • Blauwe romp
 • Hoog vrijboord